Zabava

Video: Zeničani među odabranim na TV Hayat

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničani među odabranim na TV Hayat- Numera koju pripremaju naši sugrađani našla se među šesnaest u izboru TV Hayat – Budio dio tima. Za Zenicablog govore akteri, Nedim Talić i Alen Ruvić.

– Izražavam veliko zadovoljstvo i iskreno se zahvaljujem TV Hayat – posebno Elviru Švrakiću, Hayat produkciji i legendarnom direktoru Ahmed Švrakiću koji su našem timu, Ikbalu Smajloviću, Alenu Ruviću Ruvexu i meni, ukazali povjerenje da budemo među 16 kompozitora od preko 650 registrovanih autora u AMUS-ovoj bazi. Zadovoljstvo je biti dio tima Hayat produkcije gdje će svoje note “svirati” Eldin Huseinbegović, Almir Ajanović, Džeronimo, Nihad Voloder, Nino Pršeš i dr., rekao nam je Nedim Talić.

Uskoro iz njihove “pekare” još jedna pjesma, ovaj put “vrckavog” ritma, poručili su autori.

Muziku priprema Talić, tekst – Ikbal Smajlović, aranžman Alen Ruvić, a produkciju Ruvex music.

– Zaista je to bila sjajna noć, prvo kada dobijete poziv da učestvujete u takvom takmičenju, da se ne ponavljam, napoznatiji BH Kompozitori i producenti koje će gledatelji serijala imati priliku vidjeti. Prvo hvala Nedimu Taliću što je pozvao baš mene da aranžiram i produciram pjesmu za Samru Burić koja nam je “dodijeljena”, a posebna čast bez lažne skromnosti raditi aranžman i produkciju na tekst Ikbala Smajlovića. Meni lično po saradnjama nažalost bliži je bio Beograd nego Sarajevo, ali napokon HAYAT TV je kroz ovakve projekte dao priliku da se mladi autori predstave na jedan transparentan način. Izvođač pjesme je Samra Burić, tekst i muzika su gotovi, slijedi moj aranžerski dio, kao i produkcija vokala, instrumenata i back vokala… kaže nam Alen.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno