Košarka

VIDEO: Zenica domaćin još jednog izdanja “Wwin 3×3” Street Basket 2024

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

UG 3×3 Zenica, WWin, New Era digital studio i OKK Čelik danas su s velikim  ponosom domaćini “Wwin 3×3” Street Basket turnira koji je okupio 15 ekipa. Nakon sjajnog turnira prošle godine, Zenica je i ove godine biti domaćin ovog spektakla, a sam početak turnira je pokazao da košarkašku publiku u Zenici očekuje dobra atmosfera i utakmice u večerašnjoj završnici turnira i finalima.

Live prenos ovogodišnjeg turnira je na Arenasport TV, a livestream kanal je New Era digital Studio.

Organizatori ističu da su zadovoljni odzivom publike već od samog otvaranja turnira, te da očekuju večeras punu podršku ovog sjanog projekta.

“Danas je u Zenici je poseban spektakl, održava se treći turnir po FIBA pravilima. Ove godine smo podigli organizaciju na dodatni nivo, gdje su naš trud prepoznale ekipe iz inostranstva. To nam potvrđuje kvalitet turnira, imamo najbolje ekipe iz Bosne i Hercegovine, kao i sjajne ekipe iz Crne Gore. Naš kvalitet i kvalitet ljudi koji su pomogli u organizaciji da se sve ovo omogući je time potvrđen. Odziv publike je fenomenalan i to nam daje motiv da narednih godina ovo sve podignemo na još veći nivo” istakao je Amar Mehić, jedan od članova organizacionog odbora ovog turnira.

Turnir ove godine ima i ekipe iz inostranstva, što je pojačalo dosta snagu turnira uz standardne najbolje ekipe Bosne i Hercegovine u basketu 3×3.

“Želimo da se zahvalimo na gostoprimstvu organizatorima, izašli su nam u susret za sve što smo tražili i bili su i više nego korektni. Mi smo došli iz Podgorice i imamo velika očekivanja” istakao je Marko Koljević iz tima Dangerous Meridian (Podgorica), jedne od najboljih basketaških ekipa u Crnoj Gori.

Najbolja ekipa ima nagradni fond od 2.000 KM.

Neki od sponzora koji su podržali  Street Basket u Zenici su Wwin, Telemach, Vlada ZDK, Grad Zenica, HIDRA funkcionalna pića, Restoran ADA, Arena Sport TV, Travel agency BISS – TOURS, Carpe Diem, Ministarstvo za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZDK, Pekara “Ditta” Zenica, Salon Domea, Leda, Tola Company, Bosnavet doo Zenica, Zeni-lijek Apoteke…



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno