Ostali sportovi

VIDEO: Velika pobjeda Ahmeda Krnjića na Senshi turniru u Bugarskoj

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Velika pobjeda Ahmeda Krnjića na Senshi turniru u Bugarskoj- Bosna i Hercegovina je rasadnik dobrih boraca u različitim borilačkim kategorijama. Jedan od najboljih bh. boraca posljednjih godina je Ahmed Krnjić iz Kaknja, koji nastupa za KBV “Isak” iz Zenice.

Sinoć je u Sofiji naš predstavnik odbranio titulu Senshi prvaka pobijedivši snažnog holandsko-marokanskog borca Badera Kardaousa kojeg trenira legendarni Peter Aerts.

Zanimljivo da je naš predstavnik u prvoj rundi doživio knockdown, ali se uspio vratiti u meč, smoći snage i preokrenuti stvari u svoju korist, te na kraju slaviti veliku pobjedu.

Nakon ekstra runde, nije bilo sumnje ko je zaslužio pobjedu i Krnjić je mogao da digne ruke u zrak i pobjedu proslavi sa svojim timom.

Krnjić u svojoj karijeri već ima dosta trofeja, bio je prvak Evrope u kickboxu, ali i evropski prvak u K1 u kategoriji do 88 kg.

U narednom periodu Krnjića očekuje još dosta nastupa i jakih mečeva i sigurno da će biti zanimljivo pratiti ovog sjajnog borca.

sportsport.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno