Naše

Video: velika nužda ga je dovela pred kameru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Stanari zgrade u strogom centru Zenice poslali su nam, najblaže rečeno, neobičan video. Naime, nedavno su postavili video nadzor u haustor zgrade, s namjerom da imaju bolju kontrolu nad ulascima u zgradu, ali i područjem u kojem se nalaze poštanski sandučići. Nisu ni pomišljali da će, gotovo svakog dana, imati priliku vidjeti različite situacije koje ih šokiraju. Ipak, ono što je “neskrivena kamera” u njihovoj zgradi snimila u utorak ujutro, ostavilo ih je bez teksta.

– Sve smo mogli očekivati, ali da neko “iz velike nužde” dođe i obavi je u haustoru, nismo. Ono što nas je, pored sve muke zbog nepristojnosti i same namjere osobe sa snimka na kraju nasmijalo jeste ponašanje “posjetioca” kad je “završio posao” (na snimku oko 1,45), te ono što je iskoristio u “završnom činu”, kao i splet okolnosti da umalo bude “otkriven u raboti”.

Iako smo Grad bez javnih gradskih wc-a, još uvijek ne možemo vjerovati da “nužda pravila mjera” u tolikoj mjeri da sebi neko dopusti ovakav čin. I pored toga što smo video za objavu dobili od stanara bez skrivanja identiteta “počinioca”, iz pristojnosti smo “zamutili lik”, a samo “djelo” je ostalo van dometa kamere. Video traje dvije minute.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno