Sudske klupe

Video: uspješno okončana potjera na M17

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Policijska potjera magistralnim putem M17 uspješno je okončana oko 19.05, kada je blizu raskrsnice za Gračanicu, zaustavljen “hjundai” koji je “divljao” putem od Vranduka i Vrace prema gradu.

Kako saznaje Zenicablog, hapšenje je uslijedilo nakon što je vozač odbio da se identificira, a alkotestiranjem je utvrđeno da je vozio pod dejstvom alkohola. Prethodno, preticao je kroz tunel Vranduk i preko pune linije ka gradu, a odbio se da se zaustavi na nekoliko upozorenja policijskih patrola.

Nije poznato da li je ovo vozilo na putu svog “divljanja” uspjelo oštetiti neki od automobila, ali je vozač “put nastavio” bez vozila, policijskom “maricom”, dok je vozilo izmješteno. nakon što je vozač zaustavljen i uhapšen u sačekuši na dijelu M17 koji prolazi kroz naselje Pečuj. Donosimo vam video hapšenja.

[iframe width=”720″ height=”405″ src=”https://www.youtube.com/embed/ZbdnDwcWA5o?rel=0&showinfo=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen]


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno