Sudske klupe

Tužilaštvo: Husejnović je počinio samoubistvo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vezano za događaj koji se desio u Zenici dana 03.08.2015. godine, prilikom kojeg je život izgubilo jedno lice, utvrđeno je da je stradali mladić počinio samoubistvo aktiviranjem eksplozivne naprave-bombe, kazala je za Zenicablog stručni saradnik za odnose s javnošću Mirna Poljac.

Podsjetimo, jučer u skladištu Gradske kafane u Zenici oko 10:20 sati došlo je do eksplozije usljed čega je preminuo 20-godišnji Samer Husejnović.

Uviđaj na mjestu događaja obavio je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva ZDK, a motivi za aktiviranje ručne bombe zvanično nisu potvrđeni do danas. Tužilaštvo je odbilo detaljnije komentirati eventualno utvrđen povod za samoubistvo.

Husejnović je bio dugogodišnji volonter Crvenog krsta Zenica, a brojni njegovi prijatelji teško su prihvatili vijest o njegovoj smrti.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno