Kultura

VIDEO: Uskoro premijere tri predstave nastale u Art sobi

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Uskoro premijere tri predstave nastale u Art sobi- Nakon više od godinu dana rada u Art sobi sa članicama i članovima zeničke glumačke škole koju predvodi Lana Delić uskoro, tačnije početkom juna nas očekuju premijere predstava kojima će se zvanično otvoriti prva alternativna pozorišna scena u Zenici.

Prema riječima Lane Delić cilj Art sobe je da kroz par godina ima svoj redovni pozorišni repertoar. Art soba radi u tri grupe, a trenutno broji oko 40 članova.

Predstave koje nas očekuju su u petak 9. juna u 20h u velikoj sali HKD Napredak predstava “Odabrani” za odraslu publiku. Dan poslije, 10. juna u 12h nas očekuje premijera predstave “Još jedan čas” za najmlađe ljubitelje predstava i pozorišta, dok isti dan u 20h nas očekuje treća premijera i to premijera predstave “Buntovnici” koja je namijenjena prvoshodno srednjoškolcima i mladima.

Ulaz na sve predstave je slobodan, a nešto više o predstavama i Art sobi možete poslušati u videoprilogu:Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno