Nogomet

VIDEO: Upravni odbor NK Čelik podnio ostavku

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Upravni odbor NK Čelik podnio ostavku  – U prostorijama NK Čelik održana je press konferencija novoizabranog Upravnog odbora ovog nogometnog kluba.

Prisutnima se na početku obratio Jasmin Begagić čan UO, koji je govorio o stanju u NK Čelik, a zatim Armin Gafurović, predsjednik NK Čelik i Tarik Hadžimahmutović.

Nakon izabranog novog rukovodstva kluba imali smo nekoliko sastanaka sa Gradskom upravom Grada Zenica gdje su nam obećali sredstva koja do dana današnjeg nisu uplaćena. Očekivali smo tu pomoć koja nam je mogla pomoći da se određeni dugovi regulišu. Međutim, to se nije dogodilo – istakao je Begagić.

Armin Gafurović, predsjednik NK Čelik, rekao je kako je stanje u klubu dosta teško.

Ja mogu reći da smo u proteklih deset dana uradili ono što protekli rukovodioci kluba nisu mogli u proteklim godinama. Dogovorili smo sa nekim preduzećima da nas podrže. Ono što smo dolaskom našim primjetili u klubu jeste dosta neregularnosti – kazao je Gafurović.

Uprava kluba je istakla da je tražila 400.000 KM od Grada Zenica s kojima bi mogli raditi. Međutim, i pored obećanja do toga nije došlo i UO je podnio ostavku.

Kompletnu press konferenciju pogledajte u nastavku koji je uživo prenosio RADIO ZENIT:

Izvor: RADIO ZENIT



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno