Zabava

VIDEO: Ulični pjevač s Tajvana sa Zeničankama progovorio bosanski, tražile da otpjeva nešto od Halida

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Tajvanac Steve Lin je ulični pjevač kojeg već mnogi prepoznaju s ulica bh. gradova, a nedavno je na TikToku podijelio zanimljiv susret sa Zeničankama.

Dok je svirao prišle su mu dvije starije gospođe te zatražile da otpjeva nešto od Halida Bešlića, a naposlijetku je u simpatičnom razgovoru morao progovoriti bosanski.
“Tokom mog pjevanja na ulici, imam priliku pričati na bosanskom jer ponekad engleski ne pomaže uopće. Ne mogu pobjeći od učenja bosanskog”, napisao je Steve.

@steve.lin.taiwan During my busking, i have opportunity to talk in Bosnian , because sometimes English wouldn’t work at all no esape from leanring Bosnian #zenica #bosnia #bosna #busking #bosnian #ulica ♬ original sound – Steve Lin

Potom je otpjevao “Bolje biti pijan nego star” i “Đurđevdan”, a neke od prolaznica su i zaplesale.

Steve je nedavno podijelio još jedan zanimljiv događaj dok je nastupao u ovom gradu, a kada mu je vjetar otpuhao novac koji su mu udijelili prolaznici.

Ljudi koji su se zatekli na ulici u tom trenutku su ga pokupili i vratili, a on je bio oduševljen činjenicom da ga niko nije pokušao ukrasti. POGLEDAJTE OVDJE TAJ VIDEO I INFO

Kao što je poznato, Steve je redovan gost u Sarajevu, gdje na Ferhadiji svira poznate bh. i regionalne pjesme. Krajem prošle godine je naročito oduševio građane i turiste izvedbom “Cesarice” legendarnog Olivera Dragojevića.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno