Zabava

Četvrta knjiga “Prijateljstvo je dar” je na kioscima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sa djecom je kroz odrastanje potrebno razgovarati o brojnim temama i približiti im brojne situacije sa kojima će se sretati. Zato zajedničko čitanje daje odličnu priliku za razgovore u opuštenoj atmosferi i na  jednostavnim primjerima uz njihove omiljene likove. Nova Disneyjeva kolekcija donosi brojne pouke, kroz 25 tema u 25 knjiga, od kojih svaka sadrži po 4 priče.

U četvrtoj knjizi Miki i prijatelji, Snjeguljica, Lijo i Lujo i Zvončica vas vode kroz temu prijateljstva. Saznat ćete kako su se Miki i Pluton upoznali. Iz priče sa Snjeguljicom i njenim prijateljima patuljcima, vidimo da pravi prijatelji ne zaboravljaju jedni na druge čak ni ako se moraju rastati. Lijo i Lujo su neobičan par, ali pokazuju kako i različitosti nisu prepreka za pravo prijateljstvo.  Četvrta knjiga od danas na kioscima.

Slikovnice iz ove neponovljive slavljeničke kolekcije možete pronaći na kioscima širom Federacije BiH i na www.tropik.ba. Četvrta slikovnica „Prijateljstvo je dar“ je u ponudi po super cijeni od 8,90KM.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno