Sudske klupe

VIDEO: Uhapšen Žepčak za kojim je raspisana centralna potraga

Lišeno slobode lice za kojim je raspisana centralna potraga
Lišeno slobode lice za kojim je raspisana centralna potraga
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Uhapšen Žepčak za kojim je raspisana centralna potraga – Danas 29.08.2016. godine, od strane policijskih službenika Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona lišeno je slobode lice M.J., rođeno 1986. godine, iz Žepča, za kojim licem je bila raspisana centralna potraga zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“ iz člana 238. stav 1. Krivičnog zakona FBiH.

Navedeno lice se nalazilo u bjekstvu unazad dva mjeseca, a isto je obuhvaćeno istragom po operativnoj akciji kodnog naziva „Mreža“.

U toku dana lice će biti predato u nadležnost Kantonalnom tužilaštvu Zeničko-dobojskog kantona na daljnji zakonski postupak.
Odsjek za odnose s javnošću, analitiku i planiranjeStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno