Zenica

VIDEO: U KPZ Zenica obilježen Ramazanski bajram, prisustvovali i predstavnici zeničkog Medžlisa i Muftiluka

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Kazneno-popravnom zavodu (KPZ) zatvorenog tipa u Zenici danas je upriličena tradicionalna svečanost u povodomu Ramazanskog-bajrama, kojoj su prisustvovali brojni gosti, te zaposleni.

Kako to biva svake godine, tako su i ovog Bajrama predstavnici zeničkog Medžlisa i Muftiluka upriličili tradicionlanu posjetu osuđenicima u Kazneno-popravnom zavodu zatvorenog tipa Zenica.

Uz prigodna barjarmska obraćanja i poruke ovom prilikom organiziran je i umjetnički program u režiji Uprave Zavoda, koji je oduševio sve prisutne.

Rusmir Isak, direktor KPZ Zenica, u prigodnom obraćanju između ostalog je pozvao osuđenike da ostanu uzornog ponašanja, te im uputio srdačne čestitke u povodu Ramazanskog bajrama.

“Koristim priliku da vas i ovom prilikom pozovem da radite na sebi, budete uzroni kao i do sada, trudite da pomažete jedni druge, uvažavate se i cijenite, te vratite svojim porodicama kao bolji ljudi. To je, uostalom, i cilj ove ustanove. Bajram šerif mubarek olsun želim svima vama, te da dočekamo još mnogo bajrama u zdravlju, veselji, sreći, rahatluku i zajedništvu”, poručio je direktor Isak, koji se zahvalio predstavnicima zeničkog Medžlisa i Muftiluka što su izdvojili vrijeme i upriličili posjetu KPZ Zenica.

@rusmirisak Pogledajte kako je obilježen Bajram u KPZ Zenica, organizovan i umjetnički program u režiji Uprave Zavoda koji je oduševio prisutne. #fyp #rusmirisak #zenica #foryoupage #bajram #viral #kpzzenica #eid #kpz ♬ original sound – rusmirisakStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno