Nogomet

VIDEO: U Čeliku loša finansijska situacija, igrači stalno pitaju kada će biti plata, omladinci nisu otputovali na utakmicu

Na poluvremnu utakmice Čelik – Velež došlo je do greške i u eter su otišle rečenice komentatora Moje TV, a tiču se situacije u zeničkom klubu. Istovremeno, pioniri i kadeti zeničkog Čelika danas su trebali put Etno sela Stanišići na meč Premijer omladinske lige BiH protiv Zvijezde 09, ali to nisu učinili zbog nedostatka prijevoza.

Pioniri zeničkog kluba su trebali igrati protiv Zvijezde 09 od 13 sati, dok je utakmica kadeta na rasporedu od 15 sati. Međutim, kako saznajemo ekipe Čelika neće otputovati na današnje utakmice. Zbog dugovanja koja Čelik ima prema autoprevozniku odgođen je put za Stanišiće što je sigurno novi udarac za klub s Bilinog polja. Djeca su jutros s opremom došla ispred stadiona i uzaludno čekala jer se autobus nije pojavio. Nakon što su vidjeli da od putovanja za Stanišiće nema ništa omladinci Čelika su se zaputili prema svojim kućama. Ovo nije prvi put da se dešava zeničkom klubu jer se ista stvar desila i prošle sezone što dovoljno govori o situaciji u Čeliku.

Sinoć, na poluvremenu utakmice Čelik – Velež došlo je do greške i u eter su otišle rečenice komentatora Moje TV, a tiču se situacije u zeničkom klubu.  Komentator je rekao da je razgovarao sa trenerom Čelika Slavišom Božičićem, koji mu je rekao da je finansijska situacija u klubu veoma teška.

“Priča mi sada Slaviša kaže katastrofa im sa parama, nemaju. Pitaju ih igrači stalno hoće li biti plata”, bile su riječi komentatora na poluvremenu utakmice, a video su objavili simpatizeri Čelika na Youtubeu.

Izvor: SportCentar – Sportsport.ba

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem