Zabava

VIDEO: Stigao novi trailer filma “Mali šef- porodični biznis”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Stigao novi trailer filma “Mali šef- porodični biznis”- Na veliko zadovoljstvo najmlađe ali i one malo starije publike, od 9. septembra u naša kina stiže animirani film MALI ŠEF – PORODIČNI BIZNIS (THE BOSS BABY: FAMILY BUSINESS).

Predstavljamo Vam novi trailer ovog presimpatičnog animiranog ostvarenja:

O FILMU: U nastavku komedije nominovane za Oskara koja stiže iz studija DreamWorks Animation, braća Templeton – Tim i njegov mali šef Ted (Srđan Timarov) postali su odrasli i udaljili se jedan od drugog. Tim je sada oženjen otac koji je uglavnom kod kuće. Ted je izvršni direktor hedž fonda. Ali nova mala šefica sa najsavremenijim pristupom i sposobnim stavom će ih ponovo okupiti … i inspirisati novi porodični posao.

Tim i njegova supruga Kerol, koja izdržava porodicu, žive u predgrađu sa svojom super pametnom sedmogodišnjom kćerkom Tabitom i preslatkom novom bebom Tinom. Tabita, najbolja u razredu u prestižnoj školi, obožava svog ujaka Teda i želi da postane poput njega, ali Tim, i dalje u kontaktu sa svojom preaktivnom mladalačkom maštom, brine da previše radi i da joj nedostaje normalno djetinjstvo.

Kada beba Tina otkrije da je – ta-da! – tajni agent BabyCorpa na misiji da otkrije mračne tajne Tabitine škole i njenog misterioznog osnivača, dr. Ervina Armstronga, ponovo će okupiti braću Templeton na neočekivan način, navodeći ih da ponovo procijene značenje porodice i otkriju šta je zaista važno.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno