Politika

VIDEO: Skupština ZDK- Sapunica se nastavlja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nastavlja se sapunica u vezi sa konstitutivnom sjednicom Skupštine Zeničko-dobojskog kantona. Uprkos jučerašnjim najavama, nastavak, ipak, neće biti održan u dva različita dana.

Stručna služba Skupštine jučer je uputila poziv za sjednicu zakazanu u petak, a koju je zakazao aktuelni predsjedavajući Ćazim Huskić iz SDA. Iako je novo rukovodstvo Skupštine izabrano glasovima parlamentarne većine, odnosno stranaka Šestorke, već ranije zakazalo sjednicu za četvrtak, sada tvrde da su i oni zakazali sjednicu za petak.

Podsjećamo konstitutivnu sjednicu Skupštine Zeničko-dobojskog kantona prekinuo je dotadašnji predsjedavajući Huskić koji je zaključio da se nisu stekli uslovi za nastavak, dok su stranke Šestorke same nastavile sjednicu i izabrale rukovodstvo, ali te akte im stručne službe ne žele ovjeriti.

Razgovor: FTV

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno