Zabava

VIDEO: Sad ga vidiš, sad ga ne vidiš – “Nevidljivi čovjek” u kinima od 5. marta

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Sad ga vidiš, sad ga ne vidiš – “Nevidljivi čovjek” u kinima od 5. marta – zadovoljstvo mi je u ime distributerske kuće Una film najaviti jezivi horor triler NEVIDLJIVI ČOVJEK U  (INVISIBLE MAN) koji u naša kina stiže u četvrtak 5. marta 2020. godine.

Ono što ne vidiš ne može te povrijediti. Dobitnica nagrade Emi, Elisabeth Moss, u glavnoj je ulozi u zastrašujućoj modernoj priči inspirisanoj klasičnim monstruoznim likom.

Zarobljena u nasilnoj vezi sa bogatim i briljantnim naučnikom koji je kontroliše, Cecilia Kess beži u gluhu noć kako bi se sakrila. U tome joj pomaže sestra, prijatelj iz djetinjstva i njegova kćerka tinejdžerka. Cecilia dobija vijest o samoubistvu bivšeg dečka koji je zlostavljao i shvata da joj je ostavio ogromnu količinu svog bogatstva, ali počinje da sumnja da je njegova smrt prevara. Niz jezivih slučajnosti postaje smrtonosno i prijeteće za ljude koje ona voli. Cecilia će očajnički pokušati da dokaže da je proganja neko koga niko ne može da vidi.

Trailer filma pogledajte na linku:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno