Zabava

Kolekcija knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima – četvrta knjiga „Gmazovi i vodozemci“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kolekcija knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima namijenjena je djeci predškolskog uzrasta, koja se upoznaju sa životinjama, prirodom i našim planetom. Djeca se identificiraju s junacima iz Stojutarske šume, a njihova zabavna pitanja ih motiviraju na promišljanje i postavljanje sličnih pitanja. Odgovori na pitanja te zanimljive i duhovite činjenice, popraćene mnoštvom fotografija iz svijeta prirode, potaknut će i na razmišljanje o utjecaju čovjeka na prirodu i životinje, razvijajući ekološku svijet.

Kolekcija knjiga kroz dvadeset nastavaka obrađuje teme poput ptica, sisavaca, morskih stvorenja, godišnjih doba, pustinja i šuma te donosi prvi susret s temama iz prirode, koje će djeca pamtiti i rado im se vraćati. Knjige iz kolekcije bit će zasigurno zabavne i roditeljima jer su u njima podaci koje će možda prvi put i sami saznati. Otkrivanje novih znanja s djecom iskustvo je koje se ne propušta.

U četvrtoj knjizi upoznajemo najhladnokrvnija stvorenja na svijetu! Saznajte gdje žive, kako se razmnožavaju i brinu o mladuncima, kako se hrane… Znate li da macaklini mogu hodati naglavačke? Da postoje žabe koje jednostavno prespavaju hladno razdoblje i ponovno počnu skakutati kada postane toplije? Neke zmije mogu plivati pod vodom, a da im voda ne uđe u nos, a postoje i daždevnjaci koji narastu toliko da bi zauzeli cijelo stražnje sjedište automobila! Bi li vam se svidjelo da vam jedan takav stvor pravi društvo na sljedećem putovanju?

Kolekcija Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima je u prodaji od 13.2.2020. Prva knjiga, „Ptice“ može se još samo ove sedmice može naći na kioscima po promotivnoj cijeni od 3,90 KM. Četvrta knjiga, “Gmazovi i vodozemci”, je u prodaji po cijeni od 7,90 KM. Svakog četvrtka nova knjiga na kioscima. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Sve propuštene brojeve možete naručiti na www.tropik.ba.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno