Zabava

VIDEO: Prvi trailer za epsku avanturu “Dolittle”

VIDEO: Prvi trailer za epsku avanturu “Dolittle” – Robert Downey Jr. oživljava jedan od najdražih književnih likova u živopisnoj obradi čuvene priče o čovjeku koji je mogao da priča sa životinjama – Dolittle.

Nakon što je izgubio suprugu sedam godina ranije, ekscentrični Dr John Dolittle (Robert Downey Jr.), poznati doktor i veterinar, povlači se iza visokih zidina Dolittle dvorca sam sa svojom grupom egzotičnih životinja. Ali kada se mlada kraljica teško razboli, bezvoljni Dolittle je primoran da se uputi u epsku avanturu do mitskog ostrva u potrazi za lijekom, koristeći svoju pamet i hrabrost, dok se susreće sa starim neprijateljima i otkriva čudesna stvorenja.

Doktoru se na ovom putovanju priključuje mladi, samoprozvani šegrt (Harry Collett, Dunkirk) i zanimljiva životinjska družina, koju čine nervozni gorila (dobitnik Oskara Rami Malek), entuzijastična ali pomalo ograničena patka (dobitnica Oskara Octavia Spencer), duo koji se stalno prepire a čine ga cinični noj (Kumail Nanjiani, The Big Sick’s) i optimistični bijeli medvjed (John Cena, Bumblebee) i tvrdoglavi papagaj (dobitnica Oskara Emma Thompson), koji je Dolittleov najpovjerljiviji savjetnik.

U filmu također igraju Antonio Banderas, Michael Sheen (Kraljica) i dobitnik Oskara Jim Broadbent glasove su pozajmili i još jedna dobitnica Oskara Marion Cotillard, Frances de la Tour, Ralph Fiennes, Selena Gomez, Tom Holland i Craig Robinson.

Trailer pogledajte putem sljedećeg linka:

 Ovu epsku avanturu imat ćemo priliku pogledati u BiH kinima, od 09. januara 2020. godine.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem