Zabava

Najava filmske sedmice u Multiplex Ekranu Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Najava filmske sedmice u Multiplex Ekranu Zenica – DIZNIJEVA FANTASTIČNA AVANTURA „GOSPODARICA ZLA 2“ SA ANĐELINOM DŽOLI U GLAVNOJ ULOZI, NOVI FILM NA PROGRAMU MULTIPLEXA „EKRAN“

Bogati filmski oktobar se nastavlja jednim filmom kojeg publika željno iščekuje. Naime, u nastavku globalnog hita o priči Trnoružica iz 2014. godine, Zlurada (Angelina Jolie) i njeno kumče Aurora (Elle Fanning), počinju preispitivati kompleksne odnose unutar porodice koji ih  spajaju.

Dok se razvijaju u različitim smjerovima zbog Aurorine nadolazeće svadbe, na svom putu se susreću s neočekivanim saveznicima i novim mračnim silama.

Ovu porodičnu avanturu publika će imati priliku gledati svaki dan od 20:15 sati, a vikendom u više termina tokom cijeloga dana.

Također, na programu je i ovogodišnji hit film „Joker“, kao i film „Blizanci“. Za najmlađe, na programu je film „Jeti“, animirana avantura za cijelu porodicu.

Filmski raspored i termine projekcija možete preuzeti na http://bit.ly/2nTnoFw, a svoje ulaznice možete rezervisati na broj 032 407 518, svaki dan poslije 17:00 sati.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno