Zabava

VIDEO: Prvi trailer filma “HITMAN’S WIFE’S BODYGUARD”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

„HITMAN’S WIFE’S BODYGUARD“ – PREDSTAVLJAMO PRVI TRAILER FILMA SA RYAN REYNOLDSOM I SAMUEL L. JACKSONOM- Dragi prijatelji,

zadovoljstvo mi je u ime distributerske kuće Una film predstaviti PRVI i EKSKLUZIVNI trailer akcione komedije sa SA RYAN REYNOLDSOM I SAMUEL L. JACKSONOM u vodećim ulogama  „HITMAN’S WIFE’S BODYGUARD“.

Smješten četiri godine nakon događaja u originalu, tjelohranitelj Michael Bryce (Reynolds) ponovno se sastaje s atentatorom Dariusom Kincaidom (Jackson) dok kreću u novu avanturu kako bi spasili Dariusovu suprugu Soniju (Hayek) od novih prijetnji.

Trailer pogledajte na linku:

Najsmrtonosniji neobični par na svijetu – tjelohranitelj Michael Bryce i ubojica Darius Kincaid – ponovno su u životnoj opasnosti. Još uvijek bez dozvole i pod lupom, Brycea na akciju prisiljava još nestabilnija Dariusova supruga, zloglasna međunarodna prevarantica Sonia Kincaid. Dok su Brycea preko ruba odvezala njegova dva najopasnija štićenika, neumorni trio im ulazi u plan zavjere i ubrzo otkriva ko su oni koji stoje između Europe i osvetoljubivog i moćnog luđaka. Ovom zabavnom i smrtonosnom haosu pridružio se i Morgan Freeman – pa zato nikako nebiste smjeli propustiti ovaj spektakl.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno