Zabava

VIDEO: Prva filmska sedmica u novoj 2018. godini donosi četiri nova filma

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Prva filmska sedmica u novoj 2018. godini donosi četiri nova filma – Prva filmska sedmica u novoj 2018. godini donosi urnebesnu komediju sa Mattom Damonom u glavnoj ulozi “SMANJIVANJE”, porodičnu komediju “DJED MRAZ NA RAZMJENI”, dramu Kristijana Milića “MRTVE RIBE” i za najmlađe posjetioce animiranu avanturu “VAMPIRKO (3D)”

SMANJIVANJE (DOWNSIZING)

Smanjivanje govori o tome šta bi se desilo da, kao što je u filmu norveški naučnik izumio, da postoji formula koja smanjuje ljude na visinu od desetak centimetara. Tako smanjeni, ljudi shvataju koliko iznose troškovi života u novom okruženju. Uz obećanje da će imati bolji život, jedan sasvim običan čovjek, Paul (Matt Damon) sa suprugom Audrey (Kristen Wiig) donosi odluku da napusti svoj stresni život u Omahi, da se smanji i preseli u novu, malu zajednicu. Taj izbor pokrenut će lavinu novih izazova i životnih avantura.

Termini prikazivanja svaki dan od: 20:30 sati

Trailer filma “Smanjivanje” možete pogledati na linku:

DJED MRAZ NA RAZMJENI (SANTA SWAP)

Klasična bajka koja priča o stolaru koji voli Božić i Djeda Mraza, te hoće da tu ljubav prenese na svoje troje djece.

Termini prikazivanja svaki dan od: 17:00 i 18:30 sati

Trailer filma “Djed Mraz na razmjeni” možete pogledati na linku:

MRTVE RIBE

Novi film redatelja iznimno uspješnog hrvatskog hita „Broj 55“, Kristijana Milića, drama „Mrtve ribe“ mozaični je film o poslijeratnom provincijskom gradiću koji prati sudbine dvadesetak likova. Radnja filma prati događaje jednoga dana u neimenovanom gradiću kojeg nadlijeću ždralovi tijekom kojeg sugrađani pokušavaju svaki na svoj način proniknuti u motive neobičnog samoubojstva njihovog sugrađanina.

Termini prikazivanja svaki dan od: 20:00 sati

Trailer filma “Mrtve ribe” možete pogledati na linku:

VAMPIRKO (3D) (THE LITTLE VAMPIRE)

Omiljeno štivo dječaka Antuna jezive su priče, osobito o vampirima. No, dobio je priliku upoznati pravog pravcatog mladog vampira Rudija, pa i njegovu sestricu Anu i štoviše postali su i prijatelji. Rudi se pokazao kao drag i ljubazan, a najveću zapetljanciju u cijeloj priči izazvali su pokušaji Antunovih roditelja da upoznaju njegova prijatelja. Ali kako objasniti neobičnosti vezane uz Rudija – otrcani crni plašt koji nikada ne skida i koji k tome neobično zaudara, zašto dolazi u sitne noćne sate i zašto stalno rukom pokriva usta . . . ?

Termini prikazivanja svaki dan od: 16:00 sati
Dodatni termini subotom i nedjeljom od: 12:00, 14:00 i 16:00 sati

Trailer filma “Vampirko (3D)” možete pogledati na linku:

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno