Zločini

Video: prepoznajte kradljivca iz Terranove

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Večeras smo iz Shopping centra Džananović dobili video snimak kradljivca. Iz radnje i Centra, kao i zaštitarske agencije, mole sve one koji znaju bilo šta o identitetu kradljivca da se jave, uz garanciju anonimnosti, TE NAGRADU!

Kradljivac sa snimka je u radnji Terranova za nešto više od sata, u tri navrata, uspio da ukrade dvadesetak odjevnih predmeta, vješto skidajući posebnim uređajem zaštitne senzore, te ih postavljajući na druge predmete. 

Molimo sve one koji znaju o kome se radi ili imaju druge korisne informacije da se, uz obećanje nagrade od Terranove, jave u samu radnju Terranova ili na email [email protected] ili pak na 122 u Policijsku upravu Zenica.

Napominjemo da donosimo samo kraći insert sa dijelom “operacija” pomenutog kradljivca, uz napomenu vlasnika snimka da je na sličan način triput “posjetio” radnju za oko sat vremena.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno