Zabava

VIDEO: Premijera animiranog filma “Trolovi- svjetska turneja”

VIDEO: Premijera animiranog filma “Trolovi- svjetska turneja”  – ŠARENI, RASPJEVANI I VESELI TROLOVI SU SE VRATILI I STIŽU U NAŠA KINA!

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da će se PREMIJERA ANIMIRANOG FILMA “TROLOVI – SVJETSKA TURNEJA” ODRŽATI U NEDJELJU 27. SEPTEMBRA U  CINEPLEXXIMA PALAS BANJA LUKA i PLAZA MOSTAR. Karte za premijeru su puštene u prodaju, pa savjetujemo da ih nabavite na vrijeme i pogledate među prvima najveseliji film ove godine! Sjajna muzika, nove avanture i lude trolovske frizure obećavaju nezaboravni provod, koji se mora doživjeti na velikom platnu.

O FILMU: Anna Kendrick (Ana Štajdohar) i Justin Timberlake (Marko Mandić) vraćaju se u fantastičnom nastavku animiranog muzičkog filmskog hita iz 2016. godine: „TROLOVI – SVJETSKA TURNEJA“. U avanturi koja će ih odvesti daleko izvan granica poznatog, Maka i Zakeralo će otkriti da su oni samo jedno od šest različitih trolovskih plemena, koje živi u jednoj od šest različitih teritorija i posvećeni su jednom od šest muzičkih pravaca: funku, rocku, country muzici, techno muzici, klasičnoj i pop rocku. Sada će njihov svijet postati mnogo veći i mnogo, mnogo bučniji.

Od 1. oktobra, preslatki Trolovi stižu u kina na redovne  repertoare, a bit će dostupni i u sinhronizovanoj i u titlovanoj verziji.

Trailer filma nalazi se na sljedećem linku:

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: