Zabava

VIDEO: Predstavljamo trailer animirane avanture “CROODS: NOVO DOBA”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Predstavljamo trailer animirane avanture “CROODS: NOVO DOBA” – Zadovoljstvo nam je u ime distributerske kuće predstaviti prvi sinhronizovani trailer, nastavka  animirane avanture iz 2013. godine, o prvoj porodici na Svijetu “CROODS: NOVO DOBA” koja u naša kina dolazi 7. januara 2021. godine.

Trailer pogledajte na linku:

Svijetu je 2013. godine predstavljena prva porodica prahistorije, Croodsi. Ova komedija, nominovana za Oskara, je priča o suočavanju jednog klana sa svojim svijetom koji se mijenja. Bio je to vanvremenski podsjetnik na važnost porodice i na to koliko smo malo evoluirali.

U januaru 2021. DreamWorks Animation vas poziva u sasvim novu avanturu iz prošlosti, u filmu CROODS – NOVO DOBA. Opet su tu zvijezde, Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds, Catherine Keener, Cloris Leachman, Clark Duke, uz Leslie Mann i Petera Dinklagea koji se pridružuju porodici Croods, kako bi se suočili s najvećom prijetnjom otkad su napustili pećinu, a to je druga porodica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno