Posuđeno

Video: pogledajte saobraćajne prekršaje u Zenici

Nepropisno preticanje, kako se ne prolazi kružni tok, nepropisno parkiranje, skretanje u zabranu, kako policija parkira, skretanje preko pune…. samo su neki od prekršaja koji su zabilježeni za kratak period, u protekla dva mjeseca, kamerama u vozilima naših sugrađana. Četrnaest kružnih tokova u Zenici, GGM, Bulevar, magistralni put M17, autoput A1, samo su neka od mjesta gdje se čine prekršaji.

Učestvujući u cestovnom saobraćaju svakodnevno smo svjedoci postupaka nesavjesnih vozača, koji svojom bahatošću narušavaju red, troše živce drugih učesnika u saobraćaju a nerijetko ugrožavaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju. YouTube video kanal “Vozači”vam donosi samo djelić onoga što se dešava na našim ulicama, magistralnim putevima i auto putevima u Bosni i Hercegovini.

Zenicablog vam prenosio dio kolekcije koju možete vidjeti na Youtube kanalu VOZAČI, u nadi da će se poslije gledanja ovog videa vozači ponašati barem trun primjerenije.

Nove video zapise možete na Youtube vidjeti OVDJE – Napomena: Zenicablog nije vlasnik video zapisa na ovom kanalu, nego ih je samo prenio. Kontakt sa autorima i vlasnicima video zapisa možete ostvariti putem navedenog linka.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem