Ostali sportovi

VIDEO: Pogledajte kako je Abedin Mujezinović istrčao novi lični rekord – na mitingu u Italiji trčao 1:46:38

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Pogledajte kako je Abedin Mujezinović istrčao novi lični rekord – na mitingu u Italiji trčao 1:46:38 – Mladi zenički atletičar Abedin Mujezinović nastupio je na Međunarodnom atletskom mitingu u Nembru, u Italiji. Istrčao je odlično vrijeme i osvojio je odlično četvrto vrijeme na mitingu, 1:46,39 i dodatno je popravio lični rekord.

Pobjedu, istrčavši rekord mitinga, je odnio Kenijac Kinyor sa vremenom 1:45,40. Drugoplasirani je bio Egipćanin Hamada, a trećeplasirani Tunižanin Ayouni. U posljednje vrijeme Mujezinović konstantno popravlja formu. Nedavno je ispunio normu za Berlin, a ne treba nas čuditi i ako nastupi u Londonu na Svjetskom prvenstvu, ove godine. ASBIH

I na ovom takmičenju velika podrška mu je bio sugrađanin, bh. šampion Amel Tuka, koji je čitaocima Zenicabloga poslao sljedeću fotografiju:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno