Rekreacija

VIDEO: Planinarski pohod 15. april u organizaciji PSD “Poštar” Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Većina ljudi za planinarenje misli da je to samo odlazak u planinu i da je cilj “osvajanje” još jednog vrha.

Međutim, svaki ozbiljan ljubitelj prirode zna da je to u stvari stil života. Znaju to i planinari koji su učestvovali na petom tradicionalnom planinarskom pohodu na planinu Hum.

Pohod je realizovan u organizaciji Planinarskog sportskog društva „Poštar“ iz Zenice povodom obilježavanja Dana općine Kakanj. Učesnike planinarskog pohoda ispratio je načelnik općine Kakanj, Mirnes Bajtarević kojem su ovom prilikom predstavnici Planinarsko sportskog društva „Poštar“ uručili PLAKETU za nesebičan doprinos i podršku rada planinarskog društva.

Ovakvi pohodi od velikog su značaja, smatra načelnik, kada je riječ o jačanju turističke ponude općine Kakanj.

Reportaža o planinarsko-sportskom društvu “POŠTAR” Zenica i tradicionalnom planinarskom pohodu “15.April” koji smo organizovali 20.04.2024.godine.

Veliko hvala televiziji NTV IC Kakanj, novinarima Medini Kadić i Eminu Čelikoviću koji su napravili odličnu reportažu koju vam preporučujemo da pogledate” istakli su iz PSD “POŠTAR” ZENICA.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno