Rekreacija

PSD Poštar Zenica dobilo tri nova planinarska vodiča

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

PLANINARSKO-SPORTSKO DRUŠTVO “POŠTAR”-ZENICA DOBILO JE TRI NOVA PLANINARSKA VODIČA

U skladu sa Godišnjim planom rada PS FBiH i NPP za osposobljavenje Planinarskih vodiča A kategorije u organizaciji Komisije za planinarske vodiče PS FBiH realizovan je tečaj za vodiče “A” kategorije-ljetnje ture.

Tri člana planinarsko-sportskog društva “Poštar”-Zenica (planinarska grupa BiH Exploreri) Ramiz Bureković, Abdulah Jašarević i Halil Bešić su uspješno završili tečaj za planinarske vodiče i dobili su certifikat-diplomu za planinarske vodiče.

U ime Upravnog odbora i u ime svih članova našeg društva čestitamo našim vrijednim članovima Ramizu, Abdulahu i Halilu koji su već iskusni planinari i koji su poslije našeg vrijednog člana

Upravnog odbora koji je takođe planinarski vodič Amela Skopljaka sada dodatno ojačali naše planinarsko društvo sa stručnim planinarskim vodičima.

Strategija i plan našeg društva je da u svim segmentima planinarskog djelovanja dodatno jačamo. Ovo je svakako jedan od pokazatelja razvoja našeg planinarsko-sportskog društva.

Idemo dalje ako Bog da.

PSD Poštar



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno