Nogomet

VIDEO: Petev: bit će teško, ali sve ovisi o nama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine drugi dan se na Ilidži priprema za predstojeće susrete kvalifikacija za SP protiv Kazahstana i Ukrajine.

Selektor Ivaylo Petev zadovoljan je početkom priprema i nada se da će njegovi igrači u naredna dva meča izvući povoljne rezultate.

Za njega je, kako kaže, najvažniji prvi naredni meč, a to je susret sa Kazahstanom u kojem očekuje tri boda.

– Želimo odigrati kako nama odgovara i naravno, najvažnija su tri boda. Sve utakmice su teške. Neće biti lako, ali kažem da sve ovisi o nama i našem pristupu – kazao je Petev na pres-konferenciji.

Selektor BiH uoči ova dva meča suočio se s velikim brojem otkaza, ali ističe da vjeruje u igrače koji su mu na raspolaganju.

– Ovi igračio koje imam na raspolaganju su za mene najbolji. Mislim da je većina naših reprezentativaca odigrala dobro u klubovima. Ono što želim je zajedništvo, to je prva stvar za mene – dodao je.

Nogometaši BiH u Sarajevu će boraviti do sutra kada putuju u Kazahstan. Susret s Kazahstanom na rasporedu je 9. oktobra, a tri dana kasnije nogometaši BiH gostuju u Ukrajini.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno