Naše

VIDEO: Opasna vožnja na M17, vozači jedva izbjegli direktan sudar

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Šokantan video dolazi nam od sugrađanina koji se sinoć iza 21.30 vozio dionicom magistralnog puta M17 između Energopetrolove i pumpe Zeka-komerc u Gradu Zenica.

Sugrađanin koji je ustupio video kaže da su se kretali prema Blatuškoj petlji, kad su primjetili vozača, koji se uključio sa platoa benzinske pumpe Zeka-komerc preko dvostruke pune linije i krenuo ka Radakovu.

-Osim što je izašao kroz zabranu na M17, počeo je voziti pogrešnom, našom stranom. Nažalost tablice se ne vide, ali bi policija mogla pregledati snimke sa benzinske ili Zeka komerca i utvrditi o kome se radi, kaže sugrađanin.

U ovom videu je primjetno da su vozači, koji su iznenađeni potezom “vozača” uspjevali skrenuti u zastavnu traku i tako izbjeći direktan sudar, a nije poznata dalja sudbina “stručnjaka” koji je doveo u opasnost svoj i živote nekoliko ljudi.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno