Biznis Zenica

VIDEO: Novi korak naprijed, Udruženje Poslodavaca Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Novi korak naprijed, Udruženje Poslodavaca Zenica- Novi korak naprijed: Predstavljanje Novog Videa Udruženja Poslodavaca Zenica!

26.02.2024. održali smo sastanak Upravnog odbora Udruženja poslodavaca Zenica, a jedan od najvažnijih trenutaka bio je premijerno prikazivanje našeg najnovijeg videa!

Ovaj video predstavlja našu posvećenost unapređenju poslovnog okruženja u Zenici i promociji mogućnosti koje grad nudi za investitore, poduzetnike i radnu snagu. Kroz dinamične kadrove i inspirativne priče, želimo istaknuti snagu naše zajednice i potaknuti suradnju među poslodavcima, institucijama i lokalnom vlašću.

Ovaj video nije samo obična reklama – to je naša vizija za budućnost, gdje Zenica postaje još atraktivnije mjesto za poslovanje, ulaganje i rast.

Želimo biti katalizator pozitivnih promjena i stvaranja novih prilika za sve koji žive i rade u našem gradu.

Izrada Videa je podržana sredstvima Grada Zenice a u okviru projekta „Radi samostalno, nastupaj zajedno“

Pogledajte naš novi video i pridružite nam se u promociji Zenice kao centra za poslovne mogućnosti i razvoj!Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno