Zabava

VIDEO: Novi domaći muzički projekat za djecu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Tropik TV predstavlja novi projekt za djecu Smajki Lajki autora Dženana Selmanagića. Premijerno predstavljamo prvu pjesmu pod nazivom Tika Taka Tak, pjesma koja na šaljiv način govori o satovima i koliko su nam važni da stignemo na vrijeme.

Dženan Selmanagić i Tropik su već sarađivali zajedno na projektu LaLaLaa koji je pronašao svoj put do djece i roditeljai na kojem je svoj doprinos dao veliki broj saradnika Ivana i Marija Husar, Zijah Sokolović, Laka, Nerko Hadziarapović,  Zdravko Cvjetković, hor Osnovne muzičke škole Grbavica 2 i mnogi drugi muzičari i djeca.

Tropik TV želi kroz svoj TV program, a sada i kroz novi youtube kanal, dati veći prostor i važnost domaćoj produkciji za djecu i dječijem stvaralaštvu, jer smatramo da je ovaj segment trenutno jako zapostavljen i da postoji veliki nedostatak proizvodnje kvalitetnih programa za djecu. Pripremili smo mnogo novih sadržaja u kojim će najmlađi uživati, ali i nešto novo naučiti, jer su pjesme zabavnog i edukativnog karaktera.

Sve ovo možete redovno pratitit na televiziji i na novom youtube kanalu za djecu Tropik TV.

https://www.youtube.com/channel/UCuRdpj7kBg7Qfs6Fy4g1hUA

Želim vam sretne praznike i sve najbolje u novoj godini.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno