Zabava

VIDEO: Film „Deset u pola“ premijerno u novogodišnjoj noći na Moja TV

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Komedija oskarovca Danisa Tanovića koja je osvojila publiku na ovogodišnjem SFF-u bit će emitovana 1. januara na servisu MY TV u 00:30 sati, nakon novogodišnjeg programa.

Film je dostupan svim gledaocima iz BiH koji kupe pay-per-view kartu za novogodišnji show „Pozdravi staru i dočekaj novu 2022. uz MY TV!“*, a besplatan je za sve Moja TV i Moja webTV korisnike.

“Deset u pola” govori o prijateljstvu i porodici. Inspirisan je jednim od najkontroverznijih gastronomskih pitanja: Gdje se mogu pojesti najbolji ćevapi u gradu?

Video:

Zbog prava na distribuciju koja ograničavaju njegovo emitovanje samo na teritoriju Bosne i Hercegovine, film neće biti emitovan za korisnike izvan BiH.

Helena Vuković, koja u filmu tumači lik kćerke jednog od dvojice ćevabždija, sa Tarikom Filipovićem vodit će vas kroz novogodišnji show  „Pozdravi staru i dočekaj novu 2022. uz MY TV!“ koji počinje 31. decembra u 21 sat.

Pay-per-view kartu za novogodišnji show i film “Deset u pola” možete kupiti ovdje.

Očekuje vas nezaboravna novogodišnja noć na MY TV!

Film „Deset u pola“ je nastao uz podršku BH Telecoma, a u naredne tri godine kompanija će investirati 18 miliona KM u produkciju audio-vizuelnog sadržaja za BH Content Lab.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno