Biznis Zenica

VIDEO: Nova Poliklinika dr. Strika, gdje kvalitet susreće vrhunsku stručnost

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dobrodošli na Novu Polikliniku dr. Strika, vodeću zdravstvenu ustanovu u našoj regiji, gdje kvalitet susreće vrhunsku stručnost.

U Poliklinici Nova, srdačno vas dočekuje moderni arhitektonski dizajn koji stvara ugodnu atmosferu već pri samom dolasku. Otkrijte razliku u našoj pažljivo dizajniranoj i modernoj zdravstvenoj ustanovi.

Želimo da pacijenti dožive udobnost i prijatnost tokom svake posjete. Naš prostor je moderno opremljen i dizajniran kako bi se stvorila pozitivna i opuštajuća atmosfera. U našoj poliklinici, svaki detalj je važan.

Vaša Udobnost: Želimo da svaki trenutak proveden kod nas bude ugodan i bezbrižan. Naša svijetla i prostrana čekaonica te osjećaj porodične atmosfere omogućuju vam da se osjećate kao kod kuće.

Pridružite nam se kako biste otkrili kako brinemo o vama na način koji ide iznad i dalje od uobičajenog.

USLUGE

Nudimo širok spektar medicinskih usluga, od preventivnih pregleda do specijalističkih konsultacija i dijagnostičkih procedura. Cilj nam je biti jedinstvena destinacija za sve potrebe zdravstvene njege naših pacijenata.

U našoj poliklinici, radiološke pretrage su u vrhu moderne medicinske tehnologije, pri čemu primjenjujemo posljednje softverske nadogradnje kako bismo osigurali najnovije standarde u dijagnostičkoj preciznosti.

CT

Koristimo najnoviju tehnologiju multislajsnog CT aparata kako bismo vam osigurali vrhunske dijagnostičke pretrage. Ova sofisticirana tehnologija omogućava brze, precizne i visokokvalitetne snimke različitih dijelova tijela.

Posebno ističemo CT angiografiju, koja predstavlja jednu od najsofisticiranijih dijagnostičkih metoda za analizu krvnih sudova, omogućavajući nam da identificiramo eventualna suženja ili blokade sa visokom rezolucijom.

Dodatno, ističemo vrhunske radiološke pretrage, poput MSCT koronarografije, koja pruža izuzetan slikovni prikaz srčanih arterija. S posebnom predanošću vašem zdravlju, ova moderna tehnologija pruža nam sveobuhvatne informacije potrebne za preciznu dijagnozu i planiranje daljnje medicinske njege.

MRI

U našoj poliklinici, vaša dobrobit je na prvom mestu, i to je razlog zašto vam predstavljamo našu najsavremeniju Magnetnu Rezonancu (MRI), koja postavlja nove standarde u dijagnostici.

Ova sofisticirana tehnologija sa posebnim aplikacijama omogućava nam da pružimo detaljne i visokokvalitetne slike unutarnjih organa, tkiva i struktura cijelog tijela sa iznimnom rezolucijom i multiparametrijskim analizama. Naša MRI pruža neuporedivu jasnoću slike kako biste dobili najprecizniju dijagnozu.

ULTRAZVUČNA DIJAGNOSTIKA

Naša poliklinika nudi sveobuhvatnu ultrazvučnu dijagnostiku cijelog tijela, prilagođenu vašim individualnim potrebama. Naš stručni tim koristi najmoderniju ultrazvučnu opremu kako bi pružio precizne i detaljne slike unutarnjih organa, krvnih žila, mišića i drugih struktura.

Uz to, nudimo i color doppler analize, koje omogućavaju procjenu protoka krvi kroz krvne žile. Ova tehnika posebno je korisna za dijagnosticiranje problema s cirkulacijom, srčanih bolesti, i drugih vaskularnih stanja.

Sve ove usluge provodimo uz visok standard kvalitete i posvećenost brizi o vašem zdravlju, pružajući vam sveobuhvatan dijagnostički pristup unutar udobnosti naše moderne poliklinike.

LABORATORIJA

Uz vrhunske radiološke pretrage, naša ponuda uključuje i pristup modernoj laboratoriji. Naš stručni tim u laboratoriji koristi najnoviju tehnologiju kako bi osigurao precizne i brze rezultate analiza. Bez obzira trebate li rutinske pretrage ili specifične dijagnostičke testove, naša moderna laboratorija pružit će vam sve potrebno za potpunu zdravstvenu evaluaciju.

DRUGE USLUGE

Naša poliklinika pruža sveobuhvatan spektar medicinskih usluga uključujući i specijalističke preglede u područjima kao što su kardiologija, endokrinologija, pulmologija, ortopedija te mnoge druge medicinske grane. Naš tim stručnjaka u ovim područjima dostupan je kako bi vam pružio visokokvalitetnu medicinsku uslugu, bilo da imate specifične zdravstvene probleme ili trebate preventivne preglede. Uz dijagnostičke usluge, nudimo i stručna mišljenja te savjete o najboljim pristupima dijagnostike i liječenja. Vaša dobrobit je naša prednost, i s ponosom radimo na pružanju sveobuhvatne njege u različitim medicinskim granama.

Strogo se pridržavamo najviših standarda u medicinskoj praksi kako bismo osigurali sigurnost pacijenata i integritet njihovih medicinskih informacija.

DIREKTOR

Na čelu naše poliklinike Nova stoji magistar biomedicinskih nauka, Primarijus dr. Alija Strika, stručnjak s više od 30 godina radnog iskustva u dijagnostičkoj radiologiji i predanosti pacijentima.

Dr. Strika, s bogatim iskustvom kao dugogodišnji direktor Kantonalne bolnice Zenica i pionir u modernizaciji radiologije, onkologije i radioterapije, koristio je svoje stručno znanje kako bi unaprijedio privatni sektor. Kroz funkciju direktora Poliklinike Nova, nastavio je pružati vrhunsku medicinsku uslugu koristeći najsavremeniju dijagnostičku opremu. Njegova prepoznatljiva stručnost, nagrađena Nagradom Grada Zenice i imenovanjem najmenadžera Jugoistočne i Srednje Evrope u području zdravstva, postavlja Novu Polikliniku kao lidera u pružanju kvalitetnih zdravstvenih usluga.

TIM

Naš tim čine visoko obučeni stručnjaci, od ljekara specijalista do medicinskih sestara, koji su posvećeni pružanju vrhunske zdravstvene njege. Naša poliklinika okuplja renomirane ljekare, medicinske sestre i inžinjere koji su predani vašem zdravlju.

Ljubaznost i pažnja prema pacijentima su ključne vrijednosti koje njegujemo u našem timu. Svaki član osoblja posvećen je stvaranju pozitivnog i podržavajućeg okruženja, čime želimo osigurati da se svaki pacijent osjeća dobrodošlo i sigurno tijekom svakog posjeta.

Iza svake medicinske slike stoji pacijent, a naši radiolozi su poznati po svojoj pažnji prema pacijentima i njihovim potrebama. Naši radiolozi su visoko obučeni i koriste najnoviju tehnologiju kako bi obezbijedili najpreciznije dijagnoze.

DODATNE PREDNOSTI

Naša poliklinika nudi vrhunske medicinske usluge, a prednosti ne prestaju samo kod stručnosti našeg osoblja i modernih aparata. Osim vrhunskih medicinskih usluga, naša poliklinika pruža vam dodatnu udobnost kroz dostupnost privatnog parkirališta, okruženje zelenila i mir. Ovdje možete u potpunosti uživati u privatnosti tokom vašeg boravka, stvarajući jedinstveno iskustvo zdravstvene njege.

Ovdje, u Novoj Poliklinici dr Strika, ne samo da pružamo izvrsnost u medicinskoj njezi, nego gradimo i dugoročne odnose sa svakim pacijentom.

Naša misija je brinuti o zdravlju naših pacijenata pružajući im najbolje moguće medicinske usluge i najkvalitetnije dijagnostičke usluge. Posvećeni smo visokim standardima kvalitete, etičnosti i pacijentima dostupnoj cijeni.

Strastveno se zalažemo za inovacije, edukaciju i dosljednu brigu o pacijentima, pružajući im najbolju moguću skrb u svakom trenutku.

Naša vizija je postati vodeća medicinska ustanova koja predstavlja simbol izvrsnosti u zdravstvenoj njezi. Želimo kontinuirano unapređivati i inovirati naše usluge te osigurati najbolje iskustvo za naše pacijente, osoblje i partnere.

Naša potpuno Nova poliklinika poziva vas da doživite vrhunsku zdravstvenu brigu u idiličnom ambijentu.

Zakažite svoj termin već danas i doživite vrhunsku zdravstvenu uslugu u Novoj Poliklinici dr. Strika.

Bulevar kralja Tvrtka I broj 17

72000 Zenica

Brojevi telefona: +387 32 206 206 / +387 61 783 660

Web: www.pzunova.ba

E-mail: [email protected]

VIDEO+FOTO: Svečano otvorena “Nova poliklinika” u Zenici



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno