Zabava

VIDEO: Nova pjesma i spot – Bruhuuhu – Music

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Nova pjesma i spot – Bruhuuhu – Music – Objavljen je novi spot za pjesmu “Music” grupe BruhUuhu. Kao iI za sve prethodne iI za ovu pjesmu audio produkcija je realizovana u studiYo Active zeničkog RadiYo Active-a. Ekranizacija spota, odnosno snimanje, montaža iI postprodukcija je rađena u periodu juli – august, a kompletnu video produkciju je uradio Duško Kostić, koji je uz to i bubnjar u bendu. Režiju spota potpisuju Ernad Bihorac, Duško Kostić & Adis Mehanović.

Glavnu ulogu u spotu tumači poznati glumac Adis Mehanović koji je inače član ansambla Bosanskog narodnog Pozorišta Zenica. Adis je na svoj prepoznatljiv iI originalan način odigrao ulogu, što dodatno daje jačinu I samoj pjesmi. Spotu su izuzev Adisa iI članova benda, svoj glumački doprinos dali i Lidija Solo, Ajna Nikontović, Anđela Akrapović, Dario Kustura, Imran Maglajlić, Berina Lušija, Ivona Kukić, Asmir Mahalbašić, Adem Zečak, Dženan Pjanić, Aldin Šehić I Kenan Beganović .

Bruhuuhu su: Ernad Bihorac, Solo Semir, Duško Kostić, Nermin Bihorac, Boris Marković

Bruhuuhu je bend koji je nastao 2018. godine kao rezultat dugogodišnje komunikacije i zajedničkog muziciranja njegovih članova. Shodno utjecajima različitih žanrova muzike, koje članovi grupe konzurmiraju, izričaj Bruhauuhu uveliko ima doticaja sa rockom, industrijalom, electrom i drugim srodnim žanrovima.

Spot na linku



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno