Zabava

Video: Noćno kupanje, skokovi i Nemoguće vruće

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uoči subotnjeg koncerta grupe Nemoguće vruće na bazenima u Crkvicama, danas je održana press konferencija.

Mugdim Elezović govoreći u ime javnog preduzeća za upravljanje i održavanje sportskih objekata se zahavlio svim učesnicima subotnjeg događaja, te naglasio da i na ovaj način oni pokušavaju oživjeti i popularizovati zeničke bazene.

Želimir i Igor Jukić predstavnici grupe Nemoguće Vruće su naglasili da im je zadovoljstvo što će nastupiti na zeničkim bazenima, te su pozvali sve sugrađane u subotu na dobar provod.

Jedan od suorganizatora je udruženje estradnih izvođača Ze-do kantona. Predsjednik Nisvet Abdulović je rekao da je cilj oživjeti prostor bazena, te da je ovo prvi koncert i da će ih biti još.

Mustafa Šarić poznati zenički skakač u vodu je naglasio da se skokovi nakon pet godina vraćaju na bazene i da mu je drago zbog toga. Dodao je da će nastupiti oko 15 skača i to rekreativno, te obećao jako atraktivne skokove.

Koncert Nemoguće vruće, noćno kupanje i skokovi sa Olimpijske platforme visoke 10 metara održat će se na bazenima u Crkvicama u subotu sa početkom u 20,00 sati. Ulaz je 5 KM. POGLEDAJTE VIDEO!

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno