Zabava

Nemoguće vruće – svirka na Bazenima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Legendarna zenička grupa “Nemoguće vruće”, koja je obnovila rad prije nekoliko godina, održala je prvi koncert na zeničkim bazenima u Crkvicama, priredivši dobru zabavu i provod stotinama onih koji su potražili rashlađenje u subotnjoj tropskoj noći.

Pored starih hitova na repertoaru su se našle i njihove nove pjesme. Veliki broj posjetilaca se odlučio i na noćno kupanje.

– Želimo vratiti tradiciju organizovanja različitih događaja na bazenima u Crkvicama tokom ljeta. Tokom dana posjetioci su mogli uživati u skokovima sa “desetke”, rekao nam je direktor Javnog preduzeća za upravljanje sportskim terenima Feđa Jovanović.

Miro Kovačević, lier benda “Nemoguće vruće” nam je rekao da je sretan što su oni “probili led” u vraćanju tradicionalnih druženja kakve Zenica pamti prije posljednjeg rata. Koncert i noćno kupanje su trajali do ponoći. Cjelovečernji program je imao i humanitarni karakter, jer je prikupljana pomoć za pomoć oboljelom Zeničaninu Edinu Mujkanoviću.

Više na

Posted by Zenicablog on 19. Juli 2015



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno