Info

VIDEO: Ministar Kozlić čestitao početak akademske godine na Univerzitetu u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Ministar Kozlić čestitao početak akademske godine na Univerzitetu u Zenici- Ministar za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Zeničko-dobojskog kantona Spahija Kozlić uputio je čestitku studentima, nastavnicima i osoblju Univerziteta u Zenici povodom početka nove akademske 2021./2022. godine.

Ističe da UNZE pruža sve što je potrebno mladom čovjeku da dođe do vještina i znanja koja će mu trebati u životu, ali i da, kao i svaki drugi univerzitet, otvara svijet mladom čovjeku kako bi putem univerziteta, putem predavanja i istraživanja, sagledao cjelinu vlastitog života i svijeta u cjelini.

-Univerzitet nije isključivo i samo prostor stjecanja vještina i znanja, nego je on znatno širi. Prostor Univerziteta u Zenici je prostor najviših mogućih sloboda, to su akademske slobode, a danas sam prenio studentima da imaju to na umu i da iskoriste svaki trenutak kako bi stekli i vještine i znanja, ali i došli do dragocjenih iskustava – navodi ministar Kozlić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno