Zabava

Video: Loše komšije 2

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video: Loše komšije 2 – Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da će se urnebesna komedija “LOŠE KOMŠIJE 2” (NEIGHBORS 2) naći na redovnim repertoarima BH kina, od 19. maja i to: Cinema City Sarajevo, Multiplex Palas Banja Luka, Multiplex Ekran Zenica, Kino Kozara Prijedor, Kino Kaleidoskop Tuzla, Bioskop Andrićgrad Višegrad, Kino Theatre Busovača, te u nastavku distribucije CineStar Mostar i CineStar Bihać.

Ne propustite pogledati nastavak najpopularnije komedije iz 2014. godine, jer se ovog puta zvijezdama iz prvog dijela, Sethu Rogenu, Zacu Efronu i Rose Byrne, pridružuje i simpatična Chloe Grace-Moretz.

Nicolas Stoller ponovo režira film o tome šta se desi kad se roditeljska volja usmjeri protiv bliskosti sestrinstva.

Mac (Rogen) i Kelly Radner (Byrne) treba da dobiju drugo dijete i spremni su da naprave konačni prijelaz ka zrelom životu: da se presele u predgrađe. Ali taman kad su pomislili da su povratili komšiluk u svoje ruke i da je bezbjedno da prodaju kuću, shvataju da se do njih doselilo sestrinstvo, koje je još luđe od Teddya (Efron) i njegovog bratstva.

Pošto im je dosadio seksistički i restriktivni školski sistem, neuobičajene djevojke iz Kapa Nu odlučile su da otvore kuću u kojoj će moći da rade šta god požele. Kad Shelby (Moretz) i njene sestre, Beth (Kiersey Clemons) i Nora (Beanie Feldstein), pronađu savršeno mjesto nedaleko od kampusa, neće dozvoliti da ih činjenica da se nalazi u mirnoj ulici spriječi da prave neponovljive žurke kakve su pravili i momci.

Primorani da se obrate za pomoć jedinom bivšem komšiji koji ima umijeće da sredi nove komšinice, Radnerovi će, uz pomoć najboljih prijatelja Jimmya i Paule, dovesti harizmatičnog Teddya kao svoje tajno oružje. Ako on uspije da se infiltrira u sestrinstvo i svojim šarmom probije kroz njega, onda će tridesetogodišnjaci rasturiti dom sestrinstva Kapa Nu. Ali ako misle da će njihove komšinice sjediti mirno, onda su ozbiljno potcijenili moć mlade genijalnosti i pravog ludila.

Trejler filma:

Una Film



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno