Zabava

VIDEO: “Ljubav, vjenčanja i druga očajanja” u kinima od 24. decembra

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: “Ljubav, vjenčanja i druga očajanja” u kinima od 24. decembra- Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da romantična komedija “LJUBAV, VJENČANJA I DRUGA OČAJANJA” (LOVE, WEDDINGS AND OTHER DISASTERS) stiže u naša kina 24. decembra.

Fantastičnu glumačku ekipu filma čine Diane Keaton, Jeremy Irons, Maggie Grace, Diego Boneta, Andrew Bachelor, Jessy McCartney i Jin Joo Lee. Nekoliko toplih i duhovitih priča koje spaja ljubav obećavaju da ćete provesti jedno prijatno i veselo veče u svom omiljenom kinu.

Svima nam je prijeko potreban smijeh i opuštanje u trenutnoj situaciji. Naša kina definitivno poštuju propisane mjere zaštite, njihov prostor se redovno dezinfikuje i oni predstavljaju mjesta gdje se uz preporuku nošenja maske možete osjećati potpuno bezbjedno i sigurno.

Komedija “LJUBAV VJENČANJA I DRUGA OČAJANJA” je idealan film uz koji ćete barem na kratko zaboraviti sve probleme i brige koje nas okružuju.

O FILMU: Vlasnicu cvjećare Jessie English ostavlja dečko, a nedugo zatim jedna od njenih mušterija, Liz Rafferty, traži od nje da joj organizuje vjenčanje koje se dešava za samo osam dana. Uvijek spremna za izazov, Jessie pristaje da ga organizuje za Liz i njenog supruga Roberta Bartona, koji je kandidat za gradonačelnika.

Da bi isplanirala savršeno vjenčanje za Liz i Roberta, Jessie radi zajedno sa uglednim ugostiteljem, Lawrence Philips. Tokom pripreme cateringa za vjenčanje, Lawrenceu prijatelj namješta sastanak na slijepo sa ženom po imenu Sara – koja je zapravo slijepa.

U potrazi za bendom koji će svirati na prijemu, Jessie pronalazi bend koji svira u baru i koji smatra savršenim, pa im se obraća s ponudom. Frontmen benda, Mack, odmah klikne sa Jessie i želi da nastupi na vjenčanju ali njegov kolega Lenny misli da je to loša ideja.

Dok se Robert sprema za vjenčanje sa Liz, njegov brat Jimmie Barton učestvuje na takmičenju za ljubavne sastanke. Jimmie mora da ostane fizički vezan za svoju partnerku Svetlanu što je duže moguće i ako uspiju da nadmaše drugi par, oni pobjeđuju i osvajaju milion dolara.

U međuvremenu, kapetan broda po imenu Kapetan Ritchie  zaljubljuje se do ušiju u jednu od svojih gošći na brodu ali postoji problem – on ne zna ko je ona i gdje da je nađe. Jedino što zna o njoj je da ima tetovažu staklene cipelice na vratu. Kada voditeljka lokalnih vesti Gail Lovejoy predloži da napravi prilog o njemu i njegovom brodu, Kapetan Ritchie odlučuje da bi mogao da iskoristi to javno izlaganje da pronađe svoju Pepeljugu.

I dok svi ovi likovi pokušavaju da stvore savršen “kraj iz bajke”, oni otkrivaju da je ljubav neuredna, zbunjujuća i lijepa.

Trailer filma nalazi se na sljedećem linku:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno