Zabava

VIDEO: Komedija “Dublerka” u našim kinima od 21. januara

VIDEO: Komedija “Dublerka” u našim kinima od 21. januara – Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da komedija “DUBLERKA” (STAND IN) u naša kina stiže 21. januara.

Ne propustite da na velikom platnu pogledate ovu duhovitu i zabavnu priču sa zanimljivim zapletom i talentovanom Drew Barrymore u čak dvije uloge. Zaboravite na sve brige i prepustite se sjajnom provodu uz smijeh i omiljene grickalice.

O FILMU: Ne više tako aktuelna glumica Candy (Drew Barrymore), uhvaćena zbog utaje poreza, angažuje svoju bivšu dublerku Paulu (također Drew Barrymore) da ide na rehabilitaciju umjesto nje. Između njih se razvija specifičan odnos kada Candy shvati da može da koristi Paulu kao rezervnu ulogu za sve stresne dijelove svog života. Ali Paula u potpunosti prihvata svoj novi identitet, preuzimajući Candynu karijeru i dečka, da bi na kraju izbacila Candy iz sopstvene kuće! Candy sada mora da preživi u stvarnom svijetu dok se Paula grčevito drži krhkog, ali slavnog života o kojem je oduvijek sanjala.

Trailer filma možete pogledati na sljedećem linku:

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem