Zabava

VIDEO: Akcioni triler “Strijelac” u kinima od 28. januara

VIDEO: Akcioni triler “Strijelac” u kinima od 28. januara – Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da uzbudljivi akcioni triler “STRIJELAC” (THE MARKSMAN), sa Liamom Nessonom u glavnoj ulozi, u naša kina stiže 28. januara.

O FILMU: Duž granice između SAD-a i Meksika u Arizoni, Jim Hanson (Liam Neeson), rančer i vijetnamski ratni veteran, prolazi kroz teška vremena.

Njegova voljena supruga je upravo preminula od raka a banka samo što nije zaplijenila njegovo ogromno imanje. Njegov miran život iznenada narušava neočekivani dolazak dvoje ilegalnih migranata koji prelaze granicu preko njegove zemlje – majke (Teresa Ruiz) i njenog malog sina, koji očajnički bježe od brutalnog meksičkog kartela. Tokom pucnjave majka gine, a Jim postaje nevoljni branilac malog dječaka Miguela.

Nevjerovatni dvojac je sada u bjekstvu od nemilosrdnih ubica i potkupljenih policajaca. Na svom putu, međusobna netrpeljivost Jima i Miguela ustupit će mjesto razumjevanju i saosećanju, sa Jimom koji prihvata ulogu Miguelovog herojskog zaštitnika koji se neće zaustaviti ni pred čim kako bi ga odveo na sigurno.

Trailer možete pogledati na sljedećem linku:

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem