Biznis

Video klub bogatiji za katalog NOVA PLUS

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video klub bogatiji za katalog NOVA PLUS – Nastavljamo sa dobrim vijestima! Uz novogodišnju promociju otključanih kanala od 10.12.2020. do 15.1.2021. u Telemach ponudu danas stiže novi katalog u Video klubu – NOVA PLUS iz produkcije Nova HR. Novi katalog bit će dostupan korisnicima EON platforme, kao i D3 i TTV platforme putem EON aplikacije. Korisnici EON Full i Premium paketa moći će da gledaju sadržaje NOVA PLUS kataloga, kao i D3 korisnici Grande Extra i Premium paketa putem EON mobilne aplikacije, dok korisnici Total TV Premium paketa mogu putem EON-a da gledaju sadržaj novog kataloga.

Novogodišnje praznike provedite uz popularnu seriju “Zauvijek susjedi”, komediju u okviru koje zanimljivi dinamični susjedi uvijek upadaju u nevolje koje im prouzrokuju upravo najbolji prijatelji. Glavni glumci Ferdo, usamljeni čovjek kojeg je ostavila žena i otišla s ukrotiteljem životinja, Jura, koji ima ženu Lili koja ga neprestano gnjavi, Jozo Bubalo, kojeg svi zovu Grof, također živi u istoj zgradi i koji umišlja da je najveći biznismen na svijetu.

Izdvajamo iz sadržaja novog kataloga NOVA PLUS i seriju “Na granici” jer će vas njeni glavni junaci oduševiti svojim krimi, ljubavnim i humorističnim dogodovštinama iz malog sela.

Sašu i Lolu upoznajte u ljubavnoj telenoveli “Drugo ime ljubavi”, koja prati dramatične događaje dvoje zaljubljenih kako bi na kraju bili ponovno sretni i zaljubljeni. Njihova ljubavna priča nije uobičajena, no baš zato su jedan od posebnih parova u seriji.

Uživajte u uzbudljivim naslovima NOVA PLUS kataloga.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno