Biznis

STUDENTICE SUMEJA I SARA DOBILE OGROMNU PODRŠKU AGENCIJE ZEDA, JAVNOSTI ALI I KREATIVACA ZA SVOJ BREND

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Decoupage Art by S&S Sve je počelo odlukom za učešće na kreativnoj radionici projekta „Budi kreativan i TI!“.

Bila je to prava odluka jer je radionica opravdala očekivanja dvije studnetice koje su odmah po dolasku kući uzele četke u ruke i počele vježbati naučeno. Dani, sedmice i mjeseci predanog rada, vježbanja, a potom i usavršavanja, rezultirali su kreiranjem art stranica: Facebook Decoupage Art by S&S https://www.facebook.com/decoupage.by.ss/ i Instagram @decoupage.by.ss  https://www.instagram.com/decoupage.by.ss/?igshid=13pu8d0zf2dzi .

Javnosti su poznate kao studentice koje su u vrlo kratkom vremenskom periodu izgradile prepoznatljivo ime.

Znate li ko su one?

One su Sumeja Đulan (21) i Sara Sinanović (21), prijateljice koje su se udružile i zajednički upustile u kreativnu avanturu.

Njihovi radovi su specifični, vrlo prepoznatljivi i traženi. Narudžbe se nižu jedna za drugom, a ove dvije studentice uz sve studentske obaveze ipak stižu odgovoriti svim obavezama.

Kreativnost su ozbiljno shvatile i ne prođe dan, a da ne prave nove radove ili ne dovršavaju započete. Već su sklopile partnerstva, dobile podršku drugih kreativaca, organizovale nagradnu igru i osmislile različite instrumente marketinške komunikacije.

U međuvremenu su izradile i odštampale svoje vizit kartice, aktivno promovišu svoje radove, a podrške ne manjka.

Bravo djevojke!

Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica. Cilj ovog Projekta je jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje.

Danas hobi, sutra posao! Budi kreativan i TI!

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno