Nogomet

VIDEO: Kemal Hafizović napustio klupu Čelika

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kemal Hafizović napustio klupu Čelika  – Kemal Hafizović više nije trener Čelika. Naime, iskusni stručnjak podnio je ostavku nakon današnjeg poraza od Viteza (2:0), a ova odluka je bila i očekivana s obzirom na katastrofalne igre Zeničana u novoj sezoni Premijer lige BiH. Stanje u Čeliku je veoma teško već odavno, a očigledno je današnji poraz bio kap koja je prelila čašu.

“Borio sam se ko lav i odgovornost preuzimam na sebe. Ne treba nikoga kriviti, znao sam s kakvim igračima raspolažem, njih pola od ovog sadašnjeg kadra ne bi igrala ni u drugoj ligi, a kamoli Premijer ligi.

Ne tražim drugog krivca, došao sam radi navijača i kluba, ali eto nije moglo bolje. Nadam se da će mojim odlaskom stvari krenuti na bolje, kazao je Hafizović nakon poraza od Viteza. Čelik nakon osam kola ima četiri osvojena boda i nalazi se na posljednjem mjestu.

sportsport.ba

Kemo – otkaz by goloviliga



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno