Naše

Video: Humani policajac Dušanko opet u akciji – pomoć porodici sa Bistričaka i na TV Hayat

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video: Humani policajac Dušanko opet u akciji – pomoć porodici sa Bistričaka i na TV Hayat – Sjećate li se Dušanka Kitića, hrabrog, humanog i iskrenog policajca iz Doboja? Dušanko je putem programa FTV-a i BHT-a u poplavama 2014. “povezao” dva entiteta više nego su to godinama učinili političari sa “obje strane” granice.

O njemu smo pisali još 2014. – NA OVOM MJESTU

Pisali smo i kad je lani Dušanko postao jedan od dobitnika “pohvale ministra”-vidi ovdje kao pripadnik Policijske stanica Nemila Zenica. Iako je priznanje dobio za svoj angažman u Nemili, Kitić je široj javnosti poznat po iskrenoj TV izjavi o stanju poplavljenog Doboja, gdje živi sa porodicom, kada je rekao “da nam nije Federacije, pocrkali bi od žeđi”.

Nakon što je nekoliko dana pomagao sugrađanima u poplavljenom Doboju, Kitić se uspio probiti do radnog mjesta u Nemili, te nastavio akciju spasavanja stradalih u klizištima i poplavljenom području Nemile, Bistričaka, Šerića, Topčić Polja, u kojima djeluje njegova stanica.

U međuvremenu, više puta smo obavještavani od mještana Nemilskog sliva o Dušankovim humanim potezima. Ljudina je ljudina.

I tu nije kraj. Dušanko je humanista i kući i na poslu, 24 sata dnevno. Tako smo saznali da je upravo policajac iz nemile Dušanko pozvao ekipu TV Hayat da napravi priču o ovoj djevojčici, o ovoj porodici sa Bistričaka. Prenosimo prilog emisije ISPUNI MI ŽELJU, a našem Dušanku još jednom čestitamo na humanosti.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno