Zenica

VIDEO: Evo kako bi trebao izgledati Trg Alije Izetbegovića nakon rekonstrukcije

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Evo kako bi trebao izgledati Trg Alije Izetbegovića nakon rekonstrukcije-  Protekle sedmice održana je 44. sjednica Gradskog vijeća Zenica na kojoj je vijećnicima prezentirano idejno rješenje Trga Alije Izetbegovića i šetnice.

Gradska uprava Zenica je u saradnji sa JP za prostorno planiranje i uređenje grada “Zenica” uradili prezentaciju, a iz Gradske uprave su pozvali sve građane, kao i stručnjake da daju svoje komentare i prijedloge na ovaj projekat.

Ovaj prijedlog predstavlja početnu tačku u procesu oblikovanja trga. Vaše sugestije, kritike i prijedlozi su od izuzetne važnosti kako bismo zajedno stvorili prostor koji odražava identitet i potrebe naše zajednice. Molimo vas da svoje komentare podijelite s nama putem e-maila [email protected]. Očekujemo vaše aktivno učešće i doprinos u oblikovanju našeg grada” naveli su iz Gradske uprave Zenica.

Kako to izgleda možete pogledati u videozapisu:

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno