Nogomet

VIDEO: Eldin Adilović u podcastu (IN)Direkt o ocu, Čeliku, Željezničaru, bratu, karijeri…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Adilović je stigao u naš studio i u 12. epizodi podcasta (IN)Direkt govorio o dešavanjima iz karijere i iskustvima – Pogledajte i poslušajte u 21 sat na www.podcastoslobodjenje.ba

Eldin Adilović doživio je zvjezdane trenutke nastupajući za NK Čelik i FK Željezničar u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Nekada prvi strijelac lige je nakon okončanja karijere daleko od medija i izvan centra dešavanja, ali ipak jako aktivan.

Adilović je stigao u naš studio i u 12. epizodi podcasta (IN)Direkt govorio o dešavanjima iz karijere i iskustvima koja je skupljao tokom nastupa u Bosni i Hercegovini, Austriji, Mađarskoj, Sloveniji, Azerbejdžanu i Turskoj. Govorio je o tome koliko mu je bilo teško u pojedinim trenucima, pogotovo nakon prelaska sa Bilinog polja na Grbavicu.

Govorio je o odnosu sa svojim bratom Adijem, sa kojim je dijelio klupski dres u Sloveniji, a u nekoliko navrata se susretao i na bh. terenima, u različitim dresovima. Sarajevski derbi je bio jedna od tema, ali i penal koji mu je stariji brat odbranio na Grbavici. Iskušenja kroz koja je prolazio, nekoliko nerealizovanih transfera, odluka o prestanku karijere, kao i savjet mladima samo su neke od tema o kojim smo razgovarali. Pogledajte i poslušajte u 21 sat na www.podcastoslobodjenje.ba, te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno