Nogomet

Bivši čelnik srbijanskog nogometa Slaviša Kokeza se danas učlanio u klub u kojem je napravio prve sportske korake

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Bivši nogometaš i sportski radnik Slaviša Kokeza je posjetio klub u kojem je prošao omladinske selekcije kluba i odlučio podržati NK Čelik novčanom donacijom.

Želja gosp. Kokeze je ovim činom podržati oporavak NK Čelika i potaknuti i ostale ljubitelje crno-crvene boje na podršku zeničkom klubu, objavio je večeras klub.

-Zahvaljujemo se od srca gosp. Kokezi na nesebičnoj podršci, te pozivamo sve koji cijene priču o oporavku zeničkog simbola da podrže voljeni klub u skladu sa svojim mogućnostima!

Četrdeset sedmogodišnji Kokeza je bivši prvi čovjek srbijanskog nogometnog saveza, od 2016. do 2021.

U zvaničnoj biografiji stoji da je nogometnu karijeru započeo u NK Čelik, gde je igrao u mlađim kategorijama, i to od 1985. do 1991.

U Srbiji je bio na čelu fudbalskih klubova Brodarac, Zemun i Crvena Zvezda. Politički, vrlo je blizak saradnik Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolća, odnosno ranije Srpske radikalne stranke, a kasnije SNS-a.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno