Naše

VIDEO EKSKLUZIV: Zeničanka Sabrina Čizmo u najnovijem spotu Lepe Brene “sa 13 srećnih žena”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO EKSKLUZIV: Zeničanka Sabrina Čizmo u najnovijem spotu Lepe Brene “sa 13 srećnih žena”  – Regionalna folk zvijezda Lepa Brena večeras (srijeda) je objavila dugonajavljivani studijski album “Zar je važno da l’ se peva ili pjeva” na svom “Jutjub kanalu”, te premijerno predstavila spot za pjesmu “Srećna žena”, koji je jedinstven po mnogo čemu.

Kako su objavili mediji u regionu, riječ je o do sada najskupljem spotu u karijeri ove slavne pjevačice, a sniman je na više lokacija širom svijeta – u Beogradu, Londonu, Njujorku, Švajcarskoj, Istanbulu i na Maldivima, gde je Brena nedavno bila na odmoru sa porodicom.

U video-klipu, režisera Harisa Dubice, pojavljuje se 13 atraktivnih pevačica i sve su isto stilizovane, u bijelim kaputima, sa plavim perikama i crvenim kapama na glavama, tako da je u prvi mah teško pogoditi koja je od njih Lepa Brena. U spotu se pojavljuju Goca Tržan, Tijana Dapčević, Nikolina Kovač, Katarina Živković, Anabela Bukva, Edita Aradinović, Tamara Dragić, Vesna Đogani, Slađana Mandić, …

Među najvećim zvijezdama u spotu je i naša sugrađanka, Zeničanka i jedina Bosanka u spotu, Sabrina Čizmo.

-Samo je par nas imalo tu čast da “otkrije” naočale, da se vidi lik, jer su sve pjevačice ispod naočala. meni je lično ponos i čast da su me pozvali u jedan ovakav veliki i zahtjevan projekat, da se pojavim među svim tim zvijezdama, kazala je Sabrina za Zenicablog.

POGLEDAJTE I KAKO JE NASTAO SPOT



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno